DJI Mavic fly more pakket

Onze Dagprijs

75

Opvouwbaar en binnen enkele seconden gebruiksklaar

Flight time
27
MINS[1]

Control range
7
KM[2]

Speed
65
KM/H

Gimbal
3-axis

Video resolution
4K

Camera resolution
12
MP

De DJI Mavic Pro is de eerste opvouwbare drone met een 4K-camera. De Mavic Pro is gemakkelijk uit te klappen en te gebruiken: dat kan binnen enkele seconden. In dit pakket zit een handige opbergtas waar ook je meegeleverde accessoires zoals de batterijen in kunnen worden opgeborgen.

Spelcomputer-achtige besturing

De remote controller van deze drone doet nog het meeste denken aan die van een spelcomputer. Je vouwt de onderkant uit, schuift de antennes uit en bevestigt je smartphone aan de onderkant. Op het scherm van je smartphone is het beeld zichtbaar dat de 4K-camera opneemt. Zo heb je een geweldige first person view vanaf de drone. Het schermpje van de controller zelf biedt gebruikers de nodige vluchtdata: zo weet je altijd hoe hoog de Mavic Pro vliegt, met welke snelheid en hoe vol de batterij op dat moment is.

Het Fly-more pakket

De DJI Mavic is verkrijgbaar in twee opties: een basispakket en een pakket voor de intensieve gebruiker. Deze Fly-more set is geschikt voor de intensievere gebruiker en bevat onder andere de volgende accessoires: drie batterijen, vijf paar propellers, een oplader voor in de auto, een hub waarbij alle accu’s tegelijkertijd kunnen worden opgeladen en meer.

Ontwijkt obstakels vanzelf

De DJI Mavic Pro weet dus precies waar hij zich bevindt. De camera-drone beschikt over 4 sensoren aan de onderkant en voorkant. Hiermee ontwijkt de drone obstakels, is hij in staat volledig zelfstandig te landen en kan hij personen en objecten volgen. Het is hierdoor zelfs mogelijk met de Mavic binnenshuis te vliegen. Wanneer de drone opstijgt registreren vier vision sensors de omgeving. Daarnaast maakt de Mavic Pro verbinding met tot wel 20 satellieten, zodat hij altijd weet waar hij naar terug moet keren wanneer de return to home-functie wordt ingeschakeld. Daarmee vliegt hij zelf terug naar de plek waar hij is opgestegen.

Haarscherpe beelden

Aan de voorkant van de DJI Mavic Pro is de camera duidelijk zichtbaar. Deze is bevestigd aan een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor dat de beelden altijd perfect gestabiliseerd zijn. De 4K-camera is dezelfde als die op de DJI Phantom 4 zit. Hiermee kun je haarscherpe 4K-beelden opnemen met een framerate van 30 fps of 1080p-beelden met een framerate van 96 fps. Foto’s zijn 12 megapixel groot en worden in zogenaamd DNG RAW-formaat opgeslagen. Dit betekent dat ze achteraf bewerkt kunnen worden.

Algemeen
Type
camera-drone
Merk
DJI
Serie
Mavic Pro
Afmetingen
83×83×198 mm
Kleur
goud
antraciet
Gewicht
734 gram
Functies en sensoren
Met camera
Videoresolutie
4000×2000
Gezichtsveld camera
78,8°
Fotoresolutie
4000×3000
GPS
Gyro-stabilisatie
Automatische terugkeerfunctie
Uitgerust met gimbal
Stabilisatie gimbal
3-assig
HD-kwaliteit
FPV
Aantal megapixels
12 Mpixel
Gebruikseigenschappen
Maximale gebruiksduur
27 minuten
Maximale snelheid
64 km/h
Maximale stijgsnelheid
5 m/s
Maximale daalsnelheid
3 m/s
Maximale vlieghoogte
5000 m
Energie en vermogen
Oplaadtijd
2 uur
Batterijspanning
11,4V
Verbruik
43,6 W
Batterijvermogen
3830mAh
Gebruik
Omgevingstemperatuur
5 – 40 ℃
Gebruik
binnen
buiten
Maximale communicatie-afstand
4000 m
Compatibel met
Android
iOS
Bediening via smartdevice
Met verlichting
Geleverde accessoires
Voeding controller
3 x accu
Voltage controller
3,7V
Geleverd met controller