DJI Phantom 4

Onze Dagprijs

100

DJI Phantom 4 is een Ready To Fly quadcopter voorzien van GPS, unieke Auto-Follow modus en obstakel ontwijkingstechnologie. Dankzij de 4K Ultra-HD camera met 3-assige gimbal is het systeem bij uitstek geschikt voor luchtfotografie.

Motoren
DJI Phantom 4 is uitgerust met 4 vernieuwde motoren. De motoren zijn niet alleen geoptimaliseerd om efficiënter om te gaan met de accu, maar zijn ook hoger geplaatst op de uiteindes van de armen. Hierdoor komen de propellers niet in beeld als de drone snelheid maakt en naar voren leunt.

Propellers
De Phantom 4 is uitgerust met nieuwe ‘Push-and-Release’-propellers, die je nog sneller monteert op de motoren. Een propeller maak je vast met een simpele druk en korte draai in plaats van iedere propeller vast te moeten draaien.

Camera
Maak zelf de mooiste foto- en video-opnames met de Phantom 4 drone vanuit de lucht. De Phantom 4 is net als zijn voorgangers uitgerust met een 4K Ultra-HD camera.

Foto
DJI Phantom 4 maakt luchtfoto’s van 12 megapixel. De foto’s kunnen worden opgeslagen als JPG, maar ook als DNG/RAW. Met name laatstgenoemd bestandsformaat biedt extra mogelijkheden voor nabewerking door professionele fotografen via programma’s als Adobe Photoshop en Lightroom.

Video
De camera van de Phantom 4 registreert video in 4K Ultra-HD met 30fps en 1080p Full HD met 120fps.

Opslag
Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer. Een MicroSD-geheugenkaart kan maar liefst tot 64 GB aan foto’s en video’s bewaren.

Gimbal
De Phantom 4 is uitgerust met een vernieuwde 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of door de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal van de Phantom 4 is met behulp van een metaal U-frame geïntegreerd in het ontwerp van de body wat niet alleen zorgt voor een betere look, maar ook voor een betere stabilisatie.

Gimbal Control Unit
De bewegingen van de gimbal worden gecontroleerd door een Gimbal Control Unit, welke in constante communicatie staat met de Gimbal Inertial Measurement Unit en Phantom 4’s Flight Controller. Op deze manier kan de gimbal zich voorbereiden op acties nog voordat ze werkelijk plaats vinden.

FPV
Met DJI’s Phantom 4 kun je in First Person View (FPV)-view live meekijken met de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone. Met de geïntegreerde Lightbridge technologie heb je in 720p HD kwaliteit een reikwijdte tot wel 5 kilometer!

Obstacle Sensing System
DJI Phantom 4 is uitgerust met de laatste obstakel-ontwijktechnologie. Via de ingebouwde sensoren is de drone in staat om zijn omgeving te verkennen en te reageren op obstakels op de route. Deze technologie is alleen te zien bij de laatste generatie drones.

GPS
De Phantom 4 is voorzien van Global Potsitioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de Phantom 4 drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om vooraf uitgestippelde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home
Dankzij de GPS-technologie is de Phantom 4 drone in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg. Dankzij de eerderbesproken obstakel ontwijktechnologie zal de Phantom 4 alle mogelijk obstakels op de weg terug automatisch ontwijken.

TapFly
Via TapFly geef je via 1 simpele druk op het scherm aan waar je heen wilt. De Phantom 4 quadcopter zal vervolgens automatisch naar de gewenste positie vliegen.

3 extra camera’s
Naast de 4K Ultra-HD videocamera is de Phantom 4 uitgerust met drie extra camera’s – 2 aan de voorkant en 1 aan de onderkant. Deze camera’s zijn fraai geïntegreerd in de body van de Phantom 4.

Auto Follow
De drone heeft een Auto Follow-modus waardoor de drone een (bewegend) object kan volgen op basis van 3D object-herkenning. In tegenstelling tot de concurrentie gebruikt DJI objectherkenning om een bewegend object te herkennen in plaats van het GPS-signaal van een smartphone. Hierdoor kan de drone het object niet alleen exact volgen, maar kan de camera ook gericht blijven op het object. Met deze nieuwe techniek onderscheidt de Phantom 4 zich van vergelijkbare drones van andere merken.

Watch me
De drone heeft een Watch Me-modus waardoor de camera gericht blijft op een object. Ook al beweegt de drone in een richting de camera blijft gericht op het ingestelde object.

Accu en vliegtijd
De Phantom 4 wordt geleverd inclusief een groot accu-pack. De 5350mah 4S LiPo accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste omstandigheden vlieg je volgens DJI zo’n 28 minuten met een volle accu.

Twee extra accu
Deze set bevat maar liefst twee extra vliegaccu’s. U ontvangt dus in totaal drie vliegaccu’s, die zijn samen goed voor bijna anderhalf uur vliegtijd. De accu van de Phantom 4 is heel makkelijk te vervangen als deze leeg is. Door op locatie de accu te verwisselen verdubbelt u de lengte van uw vliegplezier eenvoudig.

Opladen
Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter i.v.m. mogelijk brandgevaar.

Afstandsbediening
DJI Phantom 4 wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller. Alle controls van de Phantom 4 kunnen geheel naar eigen wens worden geconfigureerd die overeenkomen met jouw vliegstijl; zowel de functies van de knoppen als de intensiteit van de control-stick bewegingen.

Voeding Remote Controller
De afstandsbediening wordt gevoed door een oplaadbare 6000 mAh 2S LiPo accu. Dit betekent geen losse AA batterijen kopen voor je afstandsbediening, maar gewoonweg opladen.

Smartphone
De afstandsbediening is voorzien van smartphone/tablet mount zodat je je smartphone of tablet op je Remote Controller kunt vast maken.

DJI GO app
Via je mobiele apparaat en de DJI GO app kun je de vlucht in First Person View (FPV) meekijken. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. De DJI GO app is ook beschikbaar in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Log van vluchtgegevens
DJI Phantom 4 registreert zelf alle informatie van eerdere vliegroutes. Het systeem registreert de complete vliegroute, tijd, afstand, locatie en snelheid. Op deze manier kunt u een eerdere vliegroute afspelen en zelfs uw control-stick-bewegingen controleren van eerdere vluchten.

Beginners
DJI Phantom 4 beschikt over een speciale ‘Beginner Mode’ voor beginnende dronepiloten. Dankzij beperkingen in hoogte en afstand kunnen beginnende piloten via deze beginnersmodus vertrouwen opbouwen in het vliegen met de Phantom 4 drone. Naarmate het vertrouwen van de piloot toeneemt kan de maximale hoogte en afstand worden vergroot. Deze functie maakt de Phantom 4 ook een uitermate geschikt systeem voor beginners.

 

Onze Dagprijs

125